Bīkon, Doshī en Hippī

De lampen zijn gemaakt corduroy, jeans uit Japan of de flanel uit de Tailors Collection. Twijfel je of een kleur past? Via de webshop is een boekje met samples verkrijgbaar. De lamp wordt geleverd met een energiezuinige en duurzame LED lamp in de kleur goud. Gebruik bij vervanging altijd een LED in deze lamp! Het snoer is 1.80 meter lang met een snoerschakelaar op 40 cm van de lamp. Het snoer is een zogenaamd stoffen snoer, mooi passend bij de kleur van de lamp.

 

Levertijd

Newfound Comrades maakt lampen op bestelling. Houd rekening met een levertijd van één tot zes weken, afhankelijk van de drukte in de werkplaats en de voorraad van materialen en stoffen. We sturen altijd een leveringsschema, dat is wel zo duidelijk!

 

Bestellen

Bestellen kan via de webshop hieronder, we installeerde de volgende betalingsmogelijkheden: IDEAL, PayPal and Bank Transfer.

 

Een vraag? Stuur ons een e-mail of bel: 00 31 (0)6 81 91 72 18

 

 


tafellamp bīkon

Bīkon voelt zich thuis op tafel en brengt daar veel sfeer - een kaars is dan overbodig. Maar ook voor het verlichten van een donkere hoek is de lamp perfect. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en past in de boekenkast of zeker op een vensterbank of schoorsteenmantel. Kameraad Bīkon is ook een heerlijk zacht bedlampje of een maatje naast de laptop. Bīkon wordt geleverd met een 3,5 watt LED in de kleur goud (E14). Bīkon is c.a. 35x19x19 cm (hxbxd).


lamp doshī

Doshī is ontworpen als lamp voor naast de bank of aan het hoofdeinde van het bed. Hij is gemaakt om solo te schitteren. Paarsgewijs, dus een lamp links en rechts van het bed of de bank, is natuurlijk een echte klassieker. Doshī heeft precies de juiste hoogte voor het nachtkastje of bijzettafeltje. Hij staat mooi en een best beetje deftig op een hoge consoletafel. Op een extra breed bureau of werktafel zal deze lamp bewondering oproepen. Doshī wordt geleverd met een 4 watt LED in de kleur goud ( E27). Doshī is c.a. 54x26x26 cm (hxbxd)


 vloerlamp hippī

Hippī is een vloerlamp. De smalle hoge kap geeft de lamp een beetje een sixties retro twist. Hippī staat ook goed op een lage tafel/bank. En onlangs zagen we hem op een dressoir, onverwachts maar erg mooi. Hippī wordt geleverd met een 6,5 watt LED buislamp met een warme kleur (E27). Hippī is c.a 93.5x32x32 cm (hxbxd)