De lampen Bīkon, Doshī, Hippī en Yoban

Bīkon, Doshī, Hippī en Yoban zijn momenteel verkrijgbaar in Corduroy en Jeans. Twijfel of een kleur past? Een boekje met stalen is hieronder verkrijgbaar. 

De lampen worden geleverd met een energiezuinige en duurzame LED-lamp. Gebruik, bij vervanging, altijd een LED in deze lamp!

Het snoer is c.a. 1.80 meter lang met een snoerschakelaar op c.a. 40 cm van de lamp. Het snoer is een z.g. stofsnoer, passend bij de kleur van de lamp.

 

Levertijd

Newfound Comrades maakt de lamp op bestelling. Houd rekening met een levertijd van een week tot drie weken, afhankelijk van de drukte in het atelier en de voorraad van materialen. We sturen altijd een planning, dat is wel zo duidelijk! 

 

Bestellen

Bestellen kan via de webshop hieronder, we installeerde de volgende betalingssystemen: IDEAL, PayPal en Overboeking. 

 

 


bīkon

Bīkon voelt zich thuis op tafel, daar brengt hij veel sfeer - een kaars is dan overbodig. Maar de lamp is ook perfect om een donkere hoek op te lichten. Veel plaats neemt hij niet, hij past vast in de boekenkast en zeker op vensterbank of schoorsteenmantel. Kameraad Bīkon is ook een aangenaam zacht bedlampje of een maatje naast de laptop. Wordt geleverd met een 3,5 watt LED in de kleur goud, kleine fitting (E14).

Bīkon is 35x19x19 cm (hxbxd)


doshī

Doshī is ontworpen als lamp voor naast de bank of bij het hoofdeinde van het bed. Hij is gemaakt om solistisch te schitteren. Paarsgewijs, dus links én rechts van bed of bank een lamp, is natuurlijk een echte klassieke opstelling.

Kameraad Doshī heeft precies de juiste hoogte voor het nachtkastje of bijzettafel. Fraai en ook een beetje deftig oogt hij op een hoge consoletafel. Op een extra breed bureau of werktafel komt deze kameraad ook goed tot zijn recht. Wordt geleverd met een 4 watt LED in de kleur goud, grote fitting (E27).

Doshī is 54x26x26 cm (hxbxd)


hippī

Hippī is een vloerlamp. De smalle hoge kap geeft de lamp een beetje een jaren zestig retro-twist. Kameraad Hippī komt ook goed tot z'n recht op een lage tafel/bank. En laatst zagen we hem op een dressoir staan, onverwachts maar erg mooi. Wordt geleverd met een 6,5 watt LED-buislamp met een warme kleur, grote fitting (E27)

 

Hippī is 93,5x32x32 cm (hxbxd)

 

In de webshop staat Hippī momenteel alleen in de kleur 'carbon', 'kool' in het Nederlands. Natuurlijk is de lamp ook in de drie andere kleuren verkrijgbaar: let extra goed op de kleur bij het bestellen!